headerfoto

Diensten

samenspraak

stip

Productieve inspraak

Grote stappen maak je 't makkelijkst

met betrokken burgers, loyale klanten of gedreven medewerkers. Maar zijn zij boos, lastig of dwars dan is het kwaad kersen eten. Wij weten dat je iedereen nodig hebt om tot optimale oplossingen te komen.

Het op gang brengen van dialoog is in de praktijk vaak lastig. Immers, weerstand is eenvoudiger te organiseren dan samenwerking. silent partners | samenspraak faciliteert samenwerking.

Wij helpen om uw doelgroepen zorgvuldig bij uw proces te betrekken. We kunnen dat - mocht het nodig zijn - ook met grote groepen. Zelfs 250+ mensen is voor ons geen probleem.

Je kunt niet zonder de creativiteit en betrokkenheid van alle spelers. U zult versteld staan van de oplossingen die zij aandragen, waar u zelf nog niet aan gedacht had. U krijgt daarmee meer opties in plaats van minder.

Als bonus krijgt u sterk geëngageerde deelnemers waar u - bijvoorbeeld in communities en met e-participation - nog veel plezier van zult hebben.

Kijk ook eens bij

Deel via: Tweet dit artikel op Twitter Geef dit artikel door op LinkedIn Bookmark dit artikel op Delicious Deel dit artikel op Facebook